Oglašavanje

koncepcija :: kreacija :: komunikacija

 

Ove su internetske stranice namijenjene studenitima oglašavanja Visoke škole za menadžment tržišnih komuuniciranja Agora. Na njima će naći prezentacije mojih predavanja i njihovih ispisa u PDF formatu, vježbe, korisne savjete i informacije, galeriju oglasa te poveznice na zanimljiva internentska mjesta o oglašavanju.

Sadržaj ovih stranica autorski je zaštićen te se bez mojeg pristanka nesmije koristiti osim za potrebe studija.

Novosti

18.02.2007. - Dobrodošli na moje novo oblikovane stranice. Nadam se da će Vam biti od veće koristi - preglednije. Sada se na svakoj stranici nalazi glavni izbornik (vidi desno Izbornik), koji Vas izravno vodi u željeno područje. Uz to, glavne stranice poglavlja sadrže i pomoćni vodoravni izbornik na vrhu stranice. On će Vam olašati daljnju navigaciju.

19.02.2007. - Od sada Vam je dostupan za razgledavanje i dio moje arhive oglasa. Do nje ćete doći putem poglavlja izbornika 'Galerija oglasa' (vidi desni stupac). S obzirom da je većina snimaka tih oglasa otkupljena s ograničenim pravom korištenja, nije dostupna za preuzimanje.

29.09.2007. - Među dostupnim predavanjima nalaze se predavanja iz zimskog semestra ove akademske godine (2007.-2008), te predavanja iz proljetnog semestra prošle akademske godine (2006.-2007.).

Navigacija i arhitektura stranica

Glavni izbornik sadržaja u desnom je stupcu ove stranice. Ukoliko postavite kursor miša iznad sivog polja bilo kojeg poglavlja, ono će zatamnjeti - a 'klikom' s lijevom tipkom miša odabrano poglavlje izbornika će se proširiti. Istim načinom odabrat ćete stranicu na koji želite otići. Primjerice:

Pomoćni izbornik nalazi se na vrhu stranice. Položen je vodoravno. Na stranicama pojedinih kolegija primjerice: